Jelentkezz most!

2024.03.15. 19:19

Így lehet királynői frizurád a Tündérszépek fotózására

Javában zajlik a jelentkezés a Tündérszépek-országos szépségversenyre. A hamarosan kezdődő fotózás előtt összegyűjtöttünk néhány hajápolási tippet, melyeknek köszönhetően magabiztosan állhatsz majd a kameránk elé.

Heol.hu

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Tündérszépek országos szépségversenyre. Laptársunk, a bama.hu segítségével most összegyűjtöttünk néhány hajápolási tippet, a közelgő fotózáson ugyanis magabiztosabban szerepelhetsz, ha meg vagy elégedve a frizuráddal. 

  • Fontos, hogy olyan samponokat válassz, amelyek a haj típusának megfelelően hidratálják, táplálják vagy éppen tisztítják a hajat. Ha száraz a hajad, akkor hidratáló samponokat érdemes választani, míg zsíros haj esetén zsíroldó hatású termékeket érdemes alkalmazni. 
  • A kondicionáló használata elengedhetetlen a haj hidratálásához és táplálásához. Ez segít megelőzni a haj töredezettségét és szárazságát, valamint könnyebben kezelhetővé teszi azt. A hajszárítás során érdemes vigyázni, hogy ne legyen túl forró a levegő, mert ez károsíthatja a hajat. Ajánlott a langyosabb hőmérséklet használata, valamint a hajszárító távolságának tartása a hajtőtől. 
  • Ha azt akarod, hogy gyönyörű loknik keretezzék az arcod, nem is kell feltétlenül bonyolult és tűzforró szerkezetet beszerezned. Az interneten már számos videót találsz olyan technikákról, ahol gyakorlatilag álmodban készül a királynői frizurád. Persze nem muszáj beállnod a hullámozók sorába, ha maradnál az egyenesnél, mindenképp figyelj vasaláskor a hővédelemre. 

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában