Jelentkezz most!

2024.03.12. 13:00

3 bevált házi praktika, hogy Tündérszépként ragyogj a kamera előtt

A hamarosan kezdődő fotózások előtt összegyűjtöttünk néhány házi praktikát. Ezek segítségével Tündérszépként ragyoghatsz a fotózásokon.

Heol.hu

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Tündérszépek országos szépségversenyre, amelyet idén immár ötödik alkalommal hirdetett meg a Mediaworks Hungary Zrt. Laptársunk, a delmagyar.hu segítségével most mutatunk néhány házi praktikát, melyekkel biztosan igazi Tündérszépként ragyoghatsz a hamarosan kezdődő fotózáson.

A fotózás előtt pár praktikát mutatunk, hogy valóban Tündérszép lehess
A fotózás előtt pár praktikát mutatunk, hogy valóban Tündérszép lehess
Forrás: Shutterstock
  • A szem alatti karikáktól a legegyszerűbb módon két teafilter segítségével is meg lehet szabadulni. Főzd ki a teafiltereket, majd tedd őket félre egy éjszakára. Reggel helyezd a szem alatti karikákra 10-15 percre. A tea csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, éppen ezért ez az egyik leghatékonyabb és leggyorsabb módszer. Túl sokáig­ azonban ne tartsd a filtert a bőrödön, mert a tea kiszárítja a bőrt.
  • Ha úgy látod, a sarkadon berepedezett a bőr, egy félbevágott citromot tegyél a sarkadra, majd húzz rá egy zoknit és hagyd rajta 30 percig. A kezelés végén az érintett területet kend be hidratálókrémmel, ami segít tovább megőrizni a bőr puhaságát.
  • Az ajkaidat is hasonlóan egyszerű széppé varázsolni a téli igénybevétel ellenére is: kevés fogkrémet és mézet keverj össze, majd egy puha sörtéjű fogkefe segítségével dörzsöld be vele az ajkaidat 3-5 percig. Fontos, hogy finoman, könnyedén végezd a radírozást. 

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában