Tündérszépek

2024.04.09. 18:10

Királynőként tündökölt Debreczeni Zita a Tisza-tónál

Debreczeni Zita egykori szépségkirálynő a Tisza-tó partján mérette meg magát még 2000-ben, nem sokkal később Budapesten is a fejére került a korona. Várjuk azok jelentkezését a Tündérszépek szépségversenyünkre, akik hasonló babérokra vágynak, és kipróbálnák magukat a kifutón.

Heol.hu

Debreczeni Zita

Forrás: Szoljon.hu

Debreczeni Zita életében talán nem is olyan szerencsétlen a 13-as szám. 2000-ben a harmadik szépségversenyét nyerte, a Tisza-tó partján éppen ez a sorszám jutott – idézte fel a Szoljon.hu. Amikor Csonka András színművész bejelentette, hogy a szigorú zsűri a huszonnégy versenyző virágszálból őt, a 13-as számút találta a legszebbnek, eltörött a mécses. Potyogtak a könnyei, pedig a színpadon senkinél nem volt vöröshagyma. A szolnoki Debreczeni Zita az ötvenezer forint mellett egy éven át a korona jogos tulajdonosa is lehetett.

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– Egyre ment, akár bundában lépkedett, akár utcai hacukában, akár fehérneműben, nagy tapsokat zsebelt be. Azóta számtalanszor fellépett Budapesten, Szolnokon, de szívesen megy bárhová, ha hívják, így Kenderesen, Sopronban, Tomajmonostorán is tapsoltak neki. Szerepeltek fotói a Mai Napban, a Kiskegyedben, a Vasárnap Reggelben – írta a Szoljon.hu az egykori szépségkirálynőről.

Néhány nappal később meghívták az egyhetes budapesti Pepsi-sziget rendezvényeire, annak is a szépségversenyére.

– Tizenketten jutottak a döntőbe, ahol először „dögös” hacukában, majd pólóban, fehérneműben, illetve bikiniben kellett pompázni. A Havas Henrik vezette zsűri Zitát látta a legszebbnek. Jutalma a koronán kívül házimozi, mobiltelefon, festmény, és egy ingyenes fővárosi modelltanfolyam – részleteztük.

Debreczeni Zita azóta országos ismertségre tett szert, ami azt is bizonyítja, hogy a Jászkunságból is kikerülhetnek hazánk legszebb lányai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában