előzetes

2021.01.13. 09:00

Kövesse élőben a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóját!

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) csaknem negyed évszázada minden évben megrendezi gazdasági évnyitóját. A mostani veszélyhelyzetre tekintettel az eseményt online formában tartják meg szerdán.

HEOL

Ebben az évben nem a megszokott módon tartja meg a HKIK gazdasági évnyitó rendezvényét, helyette az online térbe költözik a rendezvény. Az eseményen előadóként részt vesz dr. Bánhidy Péter, a HKIK elnöke, dr. Juhász Attila Simon, a Heves megyei közgyűlés elnöke, valamint dr. Tóth Andrea, a Mediaworks Hungary Zrt. területi értékesítési vezetője.

A témák között szerepel Heves megye tavalyi gazdasági helyzetképe és 2020-2030 közötti gazdaságfejlesztési stratégiája, továbbá itt mutatják be a Heves Megyei Hírlappal közösen készített Heves Megye TOP 2020 gazdasági magazint is.

Az esemény szerdán, 14 órától kezdődik, és a HKIK Facebook csatornája mellet a Heol.hu Facebook-oldalán is élő adásban számolunk be a történtekről.

Kezdőképünk a tavalyi évnyitón készült Egerben Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!