Lesz bót

2024.01.26. 09:54

Pepco és Rossmann nyílna az egri vasútállomás közelében

Ruházati kereskedelmi lánc és drogéria lehet egy épületben.

Tóth Balázs

Az épület látványterve

Forrás: etdr.gov.hu

Új üzleteket építenek a Mátyás király úti OMV benzinkút mellett, az egri vasútállomástól nem messze. A Kormányhivatal dokumentumtárában található közlemény szerint az Eger, Farkasvölgy u. 8269 hrsz-ú ingatlanra új üzletcsarnokot terveznek, amely egy Pepco és egy Rossmann üzletet foglalna magába, a hirdetményt a közforgalom elől el nem zárt magánút, parkoló és járda útépítésének engedélyezési eljárása miatt tette közzé a hatóság. Az e-építés portálon megtalálható információk szerint tavaly nyáron adta be az építtető az építési kérelmet. A föllelhető rajzok, tervek szerint az ötezer négyzetméteres ingatlanon 1120 négyzetmétert építenének be, a két üzlet árusítótere 875 négyzetméter lesz. Az üzletekhez 71 parkolót is kialakítanának.

Az építtető az Insa Property Group Kft., amely egy, a szállodaiparban és az ingatlanok világában ismert hajdúszoboszlói üzletember, dr. Ináncsy Ernő és az építőiparban tevékenykedő Sándor Márió cégeinek közös tulajdonában álló, frissen alapított vállalkozás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!