Heol.hu podcast

2024.02.01. 15:21

Villanyszereléssel és építéssel foglalkozó cégeket díjaztak

Harmadik és első generációs vállalkozás kapott elismerést a kamarától és Egertől.

Tóth Balázs

Balról jobbra: dr. Bánhidy Péter, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Rabóczki Péter, a Vill-E-Com Kft. ügyvezetője, Eged Máté, a Variabau Kft. ügyvezetője és Mirkóczki Ádám polgármester

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Két vállalkozás kapta meg a Pro Agria gazdasági díjat idén. A Vill-e-Com Kft. harmadik generációs vállalkozás, jelenleg Rabóczki Péter vezeti, aki szerint a díj az elmúlt két generációnak is megtiszteltetés. Azt a tevékenységet végzik a villamosiparban, ami nem látszik, a karbantartást, hibaelhárítást, ami azonnal kell, ha valami nem működik. Kitüntették a Variabau Kft-t is, Eged Máté 1985 óta van a szakmában, jól esett neki, hogy gondolt rá a kamara, s felterjesztette az elismerésre. Megköszönte mindazoknak, akik megalapozták a díjat, dolgozóinak, környezetének, a vállalkozását segítőknek és a családjának. Mint mondta, gyerekkorában útépítő mérnök szeretett volna lenni, de magasépítő lett. Az építőiparban átéltek föllendüléseket és válságokat. Az elmúlt négy-öt évben is fölfelé ívelt a trend, most megint szűkül a piac, de ezt is át fogják vészelni és megint lesz föllendülés.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!