Borús

2024.02.15. 07:44

Enyhülést tapasztalhatnak a frontérzékenyek csütörtökön

Felhős, ugyanakkor enyhe időre számíthatunk csütörtökön, a frontérzékenyek enyhülést tapasztalhatnak, azonban az élénkülő szélre érzékenyek fejfájást, ízületi fájdalmakat tapasztalhatnak.

Heol.hu

A Köpönyeg.hu csütörtökre vonatkozó előrejelzése szerint  - számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa alapján - jobbára közepesen vagy erősen felhős égbolt mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap - a legtöbb napsütés a keleti tájakon valószínű.Gyenge lesz a légáramlás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 9 és 14 fok között várható. Késő este többnyire 0 és +9 fok közötti értékeket mérhetnek.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!