baleset

2017.07.29. 20:24

Halálos baleset Mátraházán – Frissítve

Közlekedési baleset történt Mátraháza közelében szombaton.

police.hu

Fotó: Ládi László

A 24-es számú főút 16-os kilométerszelvényében – Mátraháza közelében – július 29-én 17 óra 30 perc körül egy személygépkocsi illetve egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött – tájékoztatta a Heolt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Ládi László

A baleset következtében a motoros orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik, ez idő alatt kerülni a 3-as számú főút irányába lehet.

Fotó: Ládi László

Kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!

Frissítés:

23.11

A helyszínelést 22 óra 45 perckor befejezték a rendőrök, zavartalanul halad a forgalom.

Fotó: Ládi László

23.33

A balesetben a motoros életét vesztette – számolt be róla szombaton éjszaka az agriatv.hu. A 27 éves, Cegléd közeli településről való fiatalember, és debreceni barátnője két motorral Sirok felé közlekedett szombaton délután. A fiatalember haladt elől, amikor hátra nézhetett menet közben, elveszítette egyensúlyát, és a szemben szabályosan közlekedő gépkocsinak ütközött. A baleset következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a helyszínre mentőhelikoptert is kértek, de a vezető életét nem tudták megmenteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában