Budapest

2018.07.17. 16:07

Hamarosan szabadulhat Rezešová

A szlovák nőt 2014-ben kilenc évre ítélték.

HEOL

A bíróság helybenhagyta Eva Rezešová feltételes szabadlábra helyezési kérelmét, amit ügyvédje révén kért a milliomos szlovák nő. Így hamarosan kijöhet a fegyintézetből, ahol varrónőként dolgozott. Mivel példásan viselkedett, jó az esélye, hogy elhagyhassa a börtönt. A Nový Čas című lap szerint ehhez még pszichológusokkal és pszichiáterekkel kell konzultálnia, s a jóváhagyásuk után szabadulhat. Három évig lenne szabadlábon, ám, ha ez alatt bűntényt követ el, akkor azonnal visszakerül a rács mögé.

Mint azt korábban megírtuk, Rezešová 2012-ben az M3-as sztrádán luxusterepjárójával nekiütközött egy Fiat Puntónak, ami ezután kigyulladt. Az autóban négyen utaztak, egy megyénkbeli testvérpár és a férjeik. Hárman rögtön meghaltak, egy nő később a kórházban hunyt el. Kiderült, Rezešová a baleset előtt ivott, túl gyorsan ment, ezért kilenc évre ítélték 2014-ben.

 

Kezdőképünk: MTI (archív fotó)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában