Köszöntés

2019.03.19. 11:19

Sajtóreggelin köszöntötték a média munkatársait Egerben

Az eseményt hatodik alkalommal rendezték meg az egri Gastro Police étteremben.

Heol

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a Szabad Sajtó Napja alkalmából március 19-én sajtóreggeli keretén belül köszöntötte médiapartnereit Egerben.

Honfi Gábor (balról), Czinege László (középen) és Szávoly Richárd (balról) az emlékplakettel Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A hatodik alkalommal megrendezett eseményen Czinege László r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelent újságírókat és tudósítókat, majd hangsúlyozta, hogy mindkét fél közös érdeke a lakosság objektív tájékoztatása. A dandártábornok megköszönte a partnerek éves munkáját, majd Szent György-emlékplakettel jutalmazta Honfi Gábort, a Szuperinfó alapító, hálózati igazgatóját, valamint Rohlicsek Judit és Szávoly Richárd, az FM7 rádió műsorvezetőit a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtó- és tömegkommunikációs tevékenységének támogatásában végzett kiemelkedő munkájukért.

A közös reggeli mellett a jelenlévő média szakemberek és a főkapitányság vezetői egy kötetlen beszélgetés keretében egyeztettek a partneri viszony aktuális kérdéseiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában