HMRFK

2019.04.15. 10:53

Hatvanban folytatódik a Házhoz megyünk program

Folytatódik a bűnmegelőzési tanácsadás és a kerékpár-regisztráció.

HEOL

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indította el a Házhoz megyünk programot, mely idén is folytatódik Heves megyében – hívta fel portálunk figyelmét Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

Közölte, hogy a Hatvani Rendőrkapitányság munkatársa április 15-17. között 10 órától 12 óráig várja az érdeklődőket a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban, ahol több bűnmegelőzési programon lehet részt venni.

A kerékpárral érkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy díjmentesen regisztráltassák kétkerekűiket a „BikeSafe” országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával a kerékpár adatait rögzítik, amely egy későbbi lopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához.

A szakember tájékoztatást ad a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában