Zebra terv

2019.05.16. 13:43

A kézis lányok a rendőrökkel közösen hívták fel a figyelmet a gyalogos közlekedés veszélyeire

Egerben, május 16-án reggel egy baleset-megelőzési flashmobbal készült a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és az Eszterházy Károly Egyetem női kézilabda csapata.

Heol

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a gyalogos balesetek megelőzése, visszaszorítása érdekében az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a május 14-19. közötti időszakra hirdette meg a „Zebra terv” elnevezésű balesetmegelőzési akcióját.

Egerben, május 16-án reggel egy baleset-megelőzési flashmobbal készült a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és az Eszterházy Károly Egyetem női kézilabda csapata. Az eseményen a kézis lányok egy-egy pólót viselve jelentek meg élő sorfalként a Deák Ferenc út – Telekessy út kereszteződésében, ahol segítették a gyalogosok áthaladását. A lányok által viselt pólókon az „ÓVD A GYALOGOST!” felirat volt látható – számolt be portálunknak Soltész Bálint rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: Police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai ugyanezen a napon a város több pontján is biztosították a gyalogos-átkelőhelyeken közlekedők balesetmentes áthaladását, továbbá a jogsértések kiszűrésére is kiemelt figyelmet fordítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában