Házhoz megyünk

2019.06.26. 10:46

Bűnmegelőzési tanácsokkal várták a rendőrök az érdeklődőket Egerben

A rendőrség munkáját a közösségi szolgálatot ellátó diákok is segítették.

Heol

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya, a Házhoz megyünk bűnmegelőzési program keretében, az Egri Kulturális és Művészeti Központ, valamint az Egri Szociális Szolgáltató Intézmény Felsőváros Csillagai – közösen a közösségért elnevezésű program részeként bűnmegelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket június 25-én Egerben, a Nyugdíjasház Gondozási Központ előtt – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőségi sajtóreferens.

Fotó: Police.hu

Mint megtudtuk, a rendőrség munkáját a közösségi szolgálatot ellátó diákok is segítették. Az érdeklődők megismerkedhettek a vagyonbiztonságukat erősítő technikai eszközökkel, valamint kérdéseket tehettek fel a szakembereknek.

A vagyonmegóvás érdekében

– Otthonunkban az ajtókat minden esetben zárjuk be, még ha csak egy percre is távozunk a lakásból, akár csak a kertbe, az udvarra, vagy a szomszédba!

– Bejárati ajtónkra szereltessünk jó minőségű biztonsági zárakat, láncot, amelyeket minden esetben használjunk is!

– Ne tartsunk otthonunkban nagyobb mennyiségű készpénzt, nagyobb értékű, de nem mindennap használatos ékszereket!

– Ha valaki hivatalos jelleggel érkezik otthonunkban, kérjük el az igazolványát, hívjuk át a szomszédot, szükség esetén kérjünk segítséget!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában