autópálya

2019.06.20. 09:41

Életveszélyes manővert hajtott végre ez a sofőr az M3-ason

Haladt a sor, egy autós mégis a leállósávban húzott el a sztrádán.

Heol

A helyszín az M3-as autópálya, a tempó a tömött sorok ellenére teljesen vállalható, a felvételt rögzítő autós 100-110 km/órával halad – számol be a Vezess.hu.

A portál videóján látható, hogy nincs torlódás, s a többi autós nem a jobbra tartás szabályát figyelmen kívül hagyva közlekedik. Van azonban, aki ennek ellenére azt is vállalja, hogy életveszélyes helyen előzi a sorokat.

A helyszín az M3-as autópálya, a tempó a tömött sorok ellenére teljesen vállalható, a felvételt rögzítő autós 100-110 km/órával halad. Láthatóan nincs esély a tolakodásra, nem arról van szó, hogy mindenki fittyet hány a jobbra tartásra, egyszerűen nagy a forgalom. De úgy tűnik, van, aki ezzel nem tud együtt élni, és bevállalja, hogy életveszélyes helyen előzi a sorokat.

És ez nem az első olyan eset, amikor autósok életveszélyes manővert hajtanak végre a sztrádán. Februárban számoltunk be arról, hogy egészen elképesztő előzésnek lehettek szemtanúi az autósok az M3-as autópályán: a Budapesti Autósok Közössége " target="_blank" rel="noopener nofollow">töltötte fel a YouTube-ra a felvételt, ahol az látszik, hogy az egyébként háromsávos útszakaszon egy szempillantás alatt négy jármű került egymás mellé, miután két eszementen közlekedő gépjármű középen próbálkozott meg egy életveszélyes előzéssel. Csak centimétereken múlott, hogy nem lett nagyobb tragédia a manőverből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában