összesítő

2019.06.17. 09:33

Hat ittas vezetőt kapcsoltak le a zsaruk hétvégén Heves megye útjain

Hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, többen meg is sérültek.

Heol

Heves megyében az elmúlt hétvégén hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül három sérüléssel végződött, három esetben anyagi kár keletkezett – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap Recsken, a Kossuth Lajos utcában történt baleset. A helyszínen eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó borult árokba. A baleset következtében egy személy súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Az M3-as autópálya 86-os kilométerszelvényénél is történt egy baleset szintén vasárnap délután. A sztrádán három személyautó ütközött össze. Személyi sérülés itt szerencsére nem történt.

Mint megtudtuk: a szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, két főt az ellene kiadott körözés alapján. A járőrök hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Kérjük minden gépjárművezetőt, hogy ittas állapotban ne üljenek volán mögé, mert ezzel a saját és mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában