előadás

2019.06.20. 10:28

Nyugdíjasokat látogattak a hatvani rendőrök

A bűn- és balesetmegelőzés jegyében tartottak előadást Lőrinciben.

Heol

Csernyánszki Csaba r. főhadnagy és Tomcsányi Andrea r. százados tartott előadást a Lőrinci Nyugdíjas Klub tagjai részére a Lőrinci Városi Könyvtárban kedden – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: Police.hu

A megjelentek figyelmét felhívták a 112-es segélyhívó szám szakszerű, jogszerű használatára, valamint a nyári időjárás veszélyeire is. Tanácsokat kaptak, hogyan kerüljék el azt, hogy trükkös tolvajok áldozataivá váljanak, illetve hogyan óvják értékeiket otthon, illetve kirándulás, strandolás, vásárlás során.

A fontosabb közlekedési szabályokat is felelevenítették, különös hangsúlyt fektetve a passzív biztonsági eszközök használatára, a sebességkorlátok, valamint a kanyarodási szabályok betartására. Az idősek aktív részvételükkel színesítették az előadást, részükre a rendőrök bűn- és balesetmegelőzési kisfilmet is levetítettek, mely nagy sikert aratott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában