tragédia

2019.09.02. 09:49

Családirtás Andornaktályán: kislányával is az apa végezhetett

A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a leánygyermek édesapja okozta.

Heol

A Vörösmarty utat lezárták a hatóságok Fotó: Police</li>

A Vörösmarty utat lezárták a hatóságok Fotó: Police</li>

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy andornaktályai családi házban holtan találtak egy nőt és egy gyermeket – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a leánygyermek édesapja okozta. A rendőrök az ingatlan másik helyiségében megtalálták a férfi holttestét is, aki feltehetőleg öngyilkos lett.

A Vörösmarty utat lezárták a hatóságok Fotó: Police

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai elkezdték a helyszíni szemlét, amely jelenleg is tart.

A szomszédoktól úgy tudjuk, a 46 éves férfi és a 44 éves nő elváltak, a férfi azonban gyakran tartózkodott volt felesége házában. A szomszédok elmondása alapján, a szörnyű esetből ők nem érzékeltek semmit.

Úgy tudjuk, a nő 80 éves nevelőanyja talált rá lánya és ötéves unokája megkötözött holttestére, az asszonynak ugyanis feltűnt, hogy reggel nem látott mozgást a ház körül. Az asszony értesítette a rendőrséget és a többi hozzátartozót.

Ezek is érdekelhetik