hmrfk

2019.10.24. 20:33

Sarudon új irodában szolgálhatnak a körzeti megbízottak

Mostantól új rendőrségi iroda áll majd a sarudi körzeti megbízottak rendelkezésére. A község a megyében a bűnügyileg kevésbé fertőzött települések közé tartozik. 

Sz. K.

Tilcsik István polgármester átadja az iroda kulcsát Balogh Tibor rendőr ezredesnek Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Új és modern rendőrségi körzetimegbízott-irodát adtak át Sarudon csütörtökön. Tilcsik István polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, öt évvel ezelőtt egy körzetimegbízott-irodát adtak át a rendőröknek, s az önkormányzat különböző eszközökkel – telefon, számítógép, s irodabútor – segítette őket.

Tilcsik István polgármester átadja az iroda kulcsát Balogh Tibor rendőr ezredesnek Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Most a képviselő-testület jóvoltából megvásároltuk a megszűnt Takarékszövetkezet épületét, így a községben élők továbbra is használni tudják a bankautomatát. Azért, hogy gazdaságosabb legyen ez az építmény, átadtuk a rendőrségnek, s kívül, belül felújítottuk – fogalmazott.

Hangsúlyozta, ezzel szeretnék elismerni a rendőrség munkáját, hiszen alig történik bűncselekmény a faluban. Ez nagy dolog a település életében, különösen azért, mert ez egy üdülőfalu, ahol kiemelt fontosságú a bűnmegelőzés és a közbiztonság.

A teljes cikket elolvashatja a Heves Megyei Hírlap pénteki lapszámában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában