Összesítő

2020.05.19. 08:52

Két baleset történt hétfőn Heves megye útjain

A balesetek közül egy sérüléssel végződött, és két ittas vezetőt is fogtak a rend őrei.

Heol

Fotó: police.hu

Lázár Levente, megyei rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatta portálunkat, hogy Heves megyében az elmúlt 24 órában két közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül egy sérüléssel végződött, egy esetben anyagi kár keletkezett.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, egy főt az ellene kiadott körözés alapján. A járőrök két ittas vezetővel szemben intézkedtek – tudatta Lázár Levente.

Korábbi tájékoztatásukban a rendőrség felhívta a közlekedők figyelmét, hogy, akik alkoholos befolyásoltság alatt ülnek volán mögé, fokozott baleseti kockázatot jelentenek. Nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. A vezetési képességekre már a legminimálisabb alkoholfogyasztás is negatív hatással van. Az alkoholos befolyásoltság csökkenti a reakcióidőt, bizonytalanná teheti a vezetőt, ezáltal fokozott baleseti kockázatot jelent. Kérjük, hogy ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt autóba ülnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában