összesítő

2020.05.23. 09:49

Két balesethez riasztották Heves megye rendőreit, többen meg is sérültek

Elsőbbség meg nem adása, biciklis baleset és vadgázolás is történt Heves megye útjain mindössze egy nap alatt.

Heol

Forrás: Police.hu

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy anyagi kárral járó és kettő személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés, tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtóreferens.

Mint megtudtuk, Gyöngyöstarján közelében a 2406-os számú út kereszteződésében május 22-én délután két személyautó összeütközött, feltehetőleg az elsőbbség meg nem adása miatt. A balesetben az elsődleges adatok alapján egy nő szenvedett könnyű sérüléseket. A másik, sérüléssel járó balesetben egy egri kerékpáros hajtott úthibába, melynek következtében elesett.

A gyöngyöstarjáni balesetet az elsőbbség meg nem adása okozhatta Fotó: Police.hu

Az anyagi káros baleset vaddal történő ütközés miatt következett be.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy nemcsak a vadak párzási időszakában, illetve a kiemelten veszélyes helyeken, táblákkal jelzett útszakaszokon kell óvatosan közlekedniük, hanem az erdősávok, termőföldek mellett is, különösen szürkületkor, valamint az esti és az éjszakai órákban, mert bármikor fennállhat annak a veszélye, hogy vad ugrik az autójuk elé.

A vadelütéssel járó közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérik az úton lévőket, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában