összesítő

2020.06.30. 10:25

Biciklist gázoltak Füzesabonyban, Kiskörénél autó borult az árokba

Két személyi sérüléses és két anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Heves megye rendőrei mindössze egy nap alatt.

Heol

Forrás: Police.hu

Kettő személyi sérüléses és kettő anyagi káros közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, három személy sérült meg abban a balesetben, mely idén június 29-én 11 óra körül történt Tarnaszentmiklós és Kisköre között. A sofőr eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett, mellyel árokba hajtott és felborult. A baleset körülményeit a Hevesi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A fenti napon 17 óra körül Füzesabonyban, a Hunyadi János út és a 33806-os út kereszteződésében összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő férfi súlyosan megsérült. Az eset további körülményeit a Füzesabonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrök továbbá egy embert fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában