Bűnügyek

2020.10.05. 15:51

Városszerte árulta a drogot egy hevesi nő, őrizetbe vették a rendőrök

A nőt és élettársát is őrizetbe vették a rendőrök

Heol

A Hevesi Rendőrkapitányság járőrei október 4-én délután a város belterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő személyautót. A gépjárművet vezető mezőtárkányi férfinél és mindkét utasánál több – kábítószergyanús anyagot tartalmazó – csomagot találtak a rendőrök. Mindhárom férfit előállították a rendőrkapitányságra, továbbá lakóhelyükön kutatást végeztek – számolt be portálunknak Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

A rendőrök a felmerült adatok alapján egy hevesi nő lakásában is kutatást tartottak, ahol szintén kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A gyanú szerint az asszony – övtáskájában elrejtve – városszerte árulta a kábító hatású anyagot. Őt és élettársát szintén előállították a nyomozók.

L. Etelka ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság továbbá előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

A négy férfi ellen kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában