bűnügyek

2020.11.10. 10:24

Jogosítvány nem, de kábítószergyanús anyag volt a gyöngyösi sofőrnél

A kijárási korlátozás bevezetésével még nagyobb hangsúlyt fektet az éjszakai ellenőrzésekre Gyöngyösön a Városrendészeti Igazgatóság.

Heol

A felügyelők november 7-én, szombaton éjszaka a Hunyadi János utca egyik parkolójában egy leengedett ablakú gépjárműre lettek figyelmesek, melyről gyorsan kiderült, hogy feltörték.

A gyöngyösi önkormányzat tájékoztatása szerint miközben a városrendészek értesítették a rendőrséget, figyelmesek lettek egy közelben köröző személygépkocsira. Tekintettel arra, hogy kijárási korlátozás van érvényben, ellenőrzés alá vonták a gépjárműben tartózkodó három személyt. Ekkor derült ki, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az autó műszaki érvényessége is lejárt. A gyanús személy átvizsgálása során a ruházatából, valamint a gépjárműből előkerült több tasak kábítószergyanús növényi származék.

A leleplezett férfit a rendőrök előállították, a droggyanús anyagot pedig lefoglalták. Az elmúlt héten ez volt a harmadik eset, amikor a Városrendészet munkatársai kábítószergyanús anyag birtoklásán értek tetten valakit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában