bűnügy

2020.12.12. 20:00

Szoláriumban kukkolt egy férfi Hevesen, már nyomoznak a rendőrök

Ismeretlen tettesek ellen indult eljárás.

B. R.

Hölgy vendégekről készített felvételeket az egyik helyi szoláriumban egy férfi nemrég. Az esetről a napokban tájékoztatta a közvéleményt a szalon nyilvános bejegyzésben közösségi oldalán. Mint írták, szerették volna elejét venni a rosszindulatú pletykáknak.

Tudomásuk szerint a férfi szoláriumozni ment be az egyik kabinba, melynek falai alatti rést kihasználva készített felvételeket a szomszédos kabinban öltözködő hölgy vendégről.

Úgy fogalmaztak, recepciósaik az esetből semmit nem láthattak. Mint magyarázták, a falak alatti hézagok alapvető koncepciók a szalonokban a gépek biztonságos működtetése érdekében. Ahogy írták, a szoláriumstúdiók túlnyomó többségében is így alakítják ki a helyeket. A történtek miatt immár résmentes falakat alakítottak ki a szalonban, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő többet.

A Heol kérdésére a rendőrség megerősítette, a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A folyamatban lévő büntetőeljárásra tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módjukban adni.

Kezdőképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában