police

2021.02.26. 10:53

Egy apci lakos lophatta el Jokey-t, egy gödi férfi staffordshire terriere-jét

Az elfogott férfi azt elismerte, hogy elvitte a kutyát, de állítása szerint az udvarra nem ment be érte, mivel az utcán találta.

Heol

Forrás: Magyar Rendőrség / Facebook

Egy gödi férfi fordult a rendőrséghez 2021. február 20-án, mivel előző nap házának udvaráról eltűnt az ötéves staffordshire terriere. Feltevése szerint ellopták. Ezt dunakeszi kollégáink is egyre erősebben gyanították – írja hivatalos Facebook-bejegyzésében a Magyar Rendőrség.

A poszt szerint a munkából délután hazatérő gazdit két kutyája várta az udvaron, amikor negyed órával később újra kiment hozzájuk, már nyitott kertkapuval és az egyikük hiányával szembesült. Hiába szólongatta, járta a környéket, Jokey nem volt sehol. A másnapi rendőrségi bejelentést követően megindult nyomozás. Ugyan egészen Heves megyéig vezettek a szálak, de február 24-én Jokey és gazdája újra találkozhatott egymással. A gazdi a pórázt stílusosan egy kutyás rendőrtől vehette át.

Mint azt a bejegyzésben írták egy 30 éves apci férfi gyanúsítható a kutya ellopásával. Az elfogott férfi azt elismerte, hogy elvitte a kutyát, de állítása szerint az udvarra nem ment be érte, mivel az utcán találta. „Megfogtam és elhoztam” – mondta vallomásában, majd hozzátette, „szeretem a kutyákat, megtetszett, haza akartam vinni”. Felnyalábolta az állatot, betette egy furgonba, beszállt, majd egy hevesi ismerőse házához vitte. Négy nappal később ott találták meg a rendőrök.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Happy end…. Jokey hazatért. 🐾💙

Egy gödi férfi fordult a rendőrséghez 2021. február 20-án, mivel előző nap házának...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában