összesítő

2021.03.29. 09:54

Hét baleset történt megyénk útjain az elmúlt hét végén

Az elmúlt 48 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén öt anyagi káros és kettő személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Heol

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján – tájékoztatta a Heolt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrök továbbá kettő ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök március 28-án délután Egerben, a Széchenyi István utca és Árva köz kereszteződésénél. Feltehetőleg az elsőbbségadás elmulasztása miatt ütközött össze két személygépkocsi, majd az egyik jármű egy arra közlekedő motorkerékpárosnak csapódott.

A baleset következtében az egyik személygépkocsi vezetője és utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. Továbbá a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetben megsérült személyek nem használták a biztonsági övet. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában