Bűnügyek

2021.05.28. 11:23

Elfogták a fiút, aki meztelen fényképeket követelt egy gyöngyösi kislánytól (videó)

A Heves megyei rendőrök azonosították és elfogták a 16 éves fiút.

Heol

Egy gyöngyösi nő feljelentése alapján indult nyomozás a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon, miszerint a nő gyermekkorú lánya 2020 decemberében, az interneten megismerkedett egy fiatalkorú fiúval, aki meztelen fotókat kért a lánytól – írja a Police.hu.

A lány teljesítette a fiatalkorú kérését, aki azonban később újabb pornográf tartalmú videófelvételeket követelt, azzal fenyegetve, hogy továbbítja ismerőseinek, rokonainak a korábban készített képeket, amennyiben nem küld neki újabb felvételeket. A lány a követelés hatására újabb felvételeket küldött, majd ezután kért segítséget édesanyjától.

A nyomozók a beszerzett információk birtokában azonosították a fiatalt és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi-Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai május 26-án hajnalban abonyi otthonában elfogták a 16 éves fiút és előállították a főkapitányságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában