balesetmegelőzés

2021.06.13. 08:45

Jó hangulatban telt a Gyöngyösön megrendezett Közlekedik a család vetélkedője

Idén tizedik alkalommal indította útjára az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a „Közlekedik a család” vetélkedőt, amelyben közlekedési témához kapcsolódó elméleti és gyakorlati feladatok által mutathatták be ismereteiket a versenyre jelentkezők.

Heol

A Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság június 12-én, Gyöngyösön a Sándor Autóházban rendezte meg a verseny megyei döntőjét. A megmérettetésen tíz család mérte össze tudását – számolt be a Heolnak Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek külön-külön tesztlapon kellett ismeretet adni KRESZ tudásukról. A tesztet követően az ügyességi, gyakorlati feladatok jöhettek autóval, kerékpárral, valamint a minden évben kötelező versenyelemmel, az elsősegélynyújtással.

A napos időben, jó hangulatban telt versengésben a Fodor család került a dobogó legfelső fokára és egyúttal bejutott az országos döntőbe. A második helyen a Németh család, míg a harmadik helyen a Soltész család végzett.

Megyénket a Fodor család képviselheti az augusztusi országos döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában