bűnügyek

2021.06.19. 09:02

Megtört a fegyverrel fenyegetőző gyöngyösi férfi édesanyja

Kiáll fia mellett a gyöngyösi városházán fenyegetőző férfi édesanyja. Magdika egy idősek otthonában él, ott érte gyermeke tettének híre. Az idős asszony szerint azonban most az a legfontosabb, hogy a magára maradt unokáját magához vegye.

Heol

Forrás: Ripost

Fotó: TAMAS DOMBOVARI

Mint arról korábban beszámoltunk: egész Gyöngyös ledöbbent a városszerte ismert férfi tettén, miután megjelent a hírekben, hogy V. Tamás fegyverrel betért a városházára, ahol a polgármester és személyzete megölésével fenyegetőzött. Tamást sokan ismerik, hiszen nemcsak a helyi kocsmák törzsvendégei közé tartozik, hanem a település igazi hősének is tekintették ed­dig. A Ripost beszámolója szerint ugyanis ő volt az az édesapa, aki évekkel ezelőtt megmentette a most 12 éves fiát az előző élettársától.

Mint kiderült, Tamás egy ideig az édesanyja segítségével nevelte fiát az idős asszony bérlakásában, ám Magdi néni másfél évvel ezelőtt beköltözött egy szociális intézménybe.

– Egy rendőr eljött értem az otthonba, hogy elvigyen Gyöngyösre kihallgatni. El is mondta, hogy milyen súlyos büntetést kaphat a fiam. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit tett, de szerintem nem érdemel börtönt. Túl sokat szenvedett az elmúlt években – ezt már a Borsnak nyilatkozta Tamás édesanyja.

Magdi néni állítja, a gyermeke még so­sem követett el ehhez hasonló törvény­sze­gést.

– Elképzelni sem tudom, mi üthetett belé, de remélem, most a rácsok mögött átgondolja az életét – tette hozzá a nagymama, aki most azt tervezi, hogy magához veszi unokáját, Kendét. Még akkor is, ha ezzel teljesen megváltozik a nyugdíjasélete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában