Lopás

2021.07.14. 09:38

Nem volt elég a kapott pénz, lopott – fél órán belül elfogták az egri fiatalt

Az egri rendőrök kihallgatták a lopással gyanúsítható férfit, akiről kiderült, hogy körözte is a Gyöngyösi Rendőrkapitányság.

Heol

Forrás: police.hu

A rendőrök azzal gyanúsítanak egy adácsi lakost, hogy idén július 12-én 20 óra 10 perc körül megszólított egy lányt az egri autóbusz-pályaudvaron és pénzt kért tőle buszjegyre – tájékoztatta portálunkat Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens. Miközben a sértett ennek eleget tett, a férfi kihasználta az alkalmat és a hátizsákra letett pénztárcát gyorsan magához vette, majd elszaladt.

Mint kiderült, az Egri Rendőrkapitányság munkatársai a 18 éves fiatalt fél órán belül elfogták a városban, továbbá a pénztárcát, valamint az időközben, az egyik kukába kidobott okmányokat hiánytalanul megtalálták.

Fotó: police.hu

Ellene lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás, valamint kiderült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság elfogatóparancs alapján kereste vagyon elleni bűncselekmény miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában