Balesetdömping

2021.08.01. 20:00

Durva balesetekkel zárta a hétvégét Heves megye – Olvasóink küldték (fotók)

„Az M3-as autópályán 150-200 méterenként a Rekettyés pihenőhely után összesen 6 balesetet számoltunk meg...” – írta egy olvasónk.

Heol

Fotó: Beküldött

A hét végére valóban megérkezett az esős, viharos idő. Valószínűleg ennek tudható be, hogy vasárnapra megsokszorozódtak a baleseti hírek Heves megyében is.

A délután folyamán, a nagyobb esőzések alkalmával kaptunk több baleseti hírt, valamint olvasói visszajelzést a forgalomról, a tapasztaltakról.

Sajnos nem csak enyhe sérülések voltak, halálesettel is találkozni kellett a mentősöknek, az egyik motorost ugyanis végül nem tudták megmenteni, életét vesztette Eger és Egerszalók között. Leskó Diánától, az Országos Mentőszolgálat régiós kommunikációs munkatársától megtudtuk, az egyelőre ismeretlen életkorú férfi élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, így munkatársai nem tudtak beavatkozni.

Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött

Ugyancsak motoros baleset történt Pétervásárán is, a kétkerekű egy személyautóval ütközött. Leskó Diána elmondta, az eset helyszínére azonnal két mentőegységet és a miskolci mentőhelikoptert küldték. A 72 éves motoros férfi jobb lábszár amputációt szenvedett, az elsőként a helyszínre érkező rendőrök azonban szakszerűen végtagelszorítót tettek föl rá, ennek köszönhetően a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a helikopterrel folyadékpótlást és fájdalomcsillapítást követően.

Ehhez a megrázó és szomorú pétervásárai esethez olvasónk küldött fotókat:

Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött

Az M3-ason tucatnyi baleset is történt vasárnap délután – vélhetően az esőzések miatt –, a Budapest felé vezető oldalon Nagyfüged és Kál között számos karambol adott okot az útzárra, a Nyíregyháza felé tartó oldalon Hatvan és Hort között ütköztek autók. Leskó Diána tájékoztatása szerint a 61. kilométerszelvényben, Hatvan közelében négy autó ütközött, a mentők három egységgel siettek a balesethez. Két gépkocsiból öt embert szállítottak könnyebb sérülésekkel, további vizsgálatok miatt kórházba, egy idősebb házaspárt, illetve egy nagymamát, egy anyát és óvodás korú gyermekét.

Egy másik olvasónk is megerősítette, az M3-ason haladva nem kevés balesettel szembesültek:

„Az M3-as autópályán 150-200 méterenként a Rekettyés pihenőhely után összesen 6 balesetet számoltunk meg...”

Egy harmadik olvasónk pedig megörökítette a telefonján látottakat és megosztotta velünk a fotóit. A képeken jól látszik a sok baleset és a torlódások jelzése is:

Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában