katasztrófavédelem

2021.10.23. 08:03

Gyöngyösi tűzoltókat ismertek el október 23-a alkalmából

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az ’56-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelgő megemlékezést tartott Budapesten.

Heol

Forrás: BM OKF

Fotó: Szőke Péter

A Szent Flórián teremben elismerték azok munkáját is, akik az utóbbi időben önmaguk határait is meghaladva, példamutatóan szolgáltak, teljesítettek, mély elköteleződéssel végezték hivatásukat – számol be a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint megtudtuk: Heves megyéből két katasztrófavédelmi munkatárs kapott elismerést.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként miniszteri emléktárgyat adományozott Faragóné Gál Erika tűzoltó alezredesnek, a Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kiemelt főelőadójának.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként főigazgató dicséretben és jutalomban részesítette Tóth Gábor tűzoltó őrmestert, a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Szőke Péter/BM OKF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában