kampány

2021.11.05. 14:12

A láthatóság fontosságára hívták fel a figyelmet Egerben

Tanácsokkal, láthatóságot biztosító ajándékokkal vártak mindenkit a Heves megyei rendőrök pénteken.

M. A.

Ajándékokkal látták el az egri rendőrök az érdeklődőket Egerben

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett Light Friday elnevezésű rendezvényt november 5-én tartották a városi rendőrkapitányságok.

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai az Egri úti parkolóban várták az érdeklődőket. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság a Hunyadi János úton található szupermarket parkolójában ellenőrizte, a Hatvani Rendőrkapitányság pedig a Radnóti téren fogadta a kerékpárosokat és autósokat. A gyöngyösi rendőrök a Vásár utcában található szupermarket parkolójában vártak minden érdeklődőt, az Egri Rendőrkapitányság egyenruhásai a Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen pedig az Agria Plázába települtek ki, ahol az érdeklődők hasznos tanácsokat kaptak az őszi-téli közlekedéssel, illetve a láthatóság fontosságával kapcsolatban.

Ajándékokkal látták el az egri rendőrök az érdeklődőket Egerben
Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Az egyenruhásoktól senki nem távozott üres kézzel, valamennyi helyszínen a megjelenő érdeklődők különböző láthatóságot biztosító eszközöket vehettek át ingyenesen a szervezőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában