LIGHT FRIDAY

2021.11.03. 10:28

Tanácsokkal, láthatóságot biztosító eszközökkel várnak mindenkit a Heves megyei rendőrök

A városi baleset-megelőzési bizottságok 2021. november 5-án várják az érdeklődőket.

Heol

Forrás: Police.hu

A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett Light Friday elnevezésű rendezvényt idén november 5-én tartják a városi rendőrkapitányságok – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

  • A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai 13 óra és 17 óra között a Heves, Egri út 18. szám alatti parkolóban várják az érdeklődőket.
  • A Füzesabonyi Rendőrkapitányság 12 órától 16 óráig a füzesabonyi, Hunyadi János úton található szupermarket parkolójában ellenőrzi az érdeklődők autóit és kerékpárjait.
  • A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai 12 óra és 16 óra között a Radnóti téren fogadják a kerékpárosokat és autósokat.
  • A gyöngyösi rendőrök 12 óra és 16 óra között a Vásár utcában található szupermarket parkolójában várnak minden érdeklődőt.
  • Az Egri Rendőrkapitányság egyenruhásai a Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen 12 órától 16 óráig az Agria Plázába települnek ki, ahol az érdeklődők hasznos tanácsokat kaphatnak az őszi-téli közlekedéssel, illetve a láthatóság fontosságával kapcsolatban.
  • Mint megtudtuk: valamennyi helyszínen a megjelenő érdeklődők különböző láthatóságot biztosító eszközöket vehetnek át ingyenesen a szervezőktől.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában