Helyi kék hírek

2021.12.16. 17:47

Az egri sajtóreferens is elismerésben részesült az Iskola rendőre programban nyújtott munkájáért

2137 iskolarendőr segíti az ország iskoláit. Számukra tartották meg a budapesti Rendőrségi Igazgatási Központban a VII. Országos Iskolarendőr Szakmai Napot.

Heol

Forrás: Police.hu

„Az Iskola rendőre” programot az ORFK 2008 szeptemberében indította el azzal a céllal, hogy a program segítse elő a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedését, a közlekedési ismereteik bővítését, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítését és megszüntetését, írja a Police.hu.

A 2021/2022-es tanévben „Az iskola rendőre” programhoz 2921 közoktatási intézmény csatlakozott és 2137 iskolarendőr segíti a program végrehajtását. A szakmai nap által fejezik ki köszönetüket mindazoknak, akik fáradtságot nem kímélve, aktívan részt vettek az iskolarendőr programban, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén.

Mint megtudtuk: az ezzel járó feladatok sikeres és eredményes végrehajtása arra ösztönzi a rendőrséget, hogy „Az iskola rendőre” programot továbbra is kiemelten kezelik.    

A VII. Iskolarendőr Szakmai Nap alkalmával a legjobb iskolarendőrök jutalmazásban részesültek, köztük Lázár Levente r. hadnagy, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában