Jó szomszédi iszony

2022.02.19. 20:00

Idegesítette a szomszéd dudálása, Molotov-koktélt dobott a család irányába a terpesi férfi

Egy ideje már neheztelt szomszédjaira, a dudálástól pedig teljesen dühbegurult.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Egri Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat, az ügyben szerdán tartanak előkészítő ülést. 

A vádlott hosszabb ideje neheztelt a vele szemben lakó szomszédjára és családjára, akik napszaktól függetlenül dudálással jelzik, ha hazaérnek, vagy távoznak az otthonukból. 2020. augusztus 9. napján a délutáni órákban a szemközti ház lakói dudálással jelezték az indulásukat, ami feldühítette a férfit, ezért egy üres sörösüvegbe 1-1,5 dl benzint öntött, az üveg szájába pedig egy papírtörlőt tett, majd meggyújtotta azt. A „molotov koktélt” a szemközti családi ház kapuja felé dobta oly módon, hogy az a feljáró előtt, az úttesten parkoló gépkocsi felett átrepült, és a betonozott kapufeljárón darabjaira tört.

 

A gépkocsiban egy felnőtten kívül kiskorúak is ültek, továbbá egy másik ember beülni készült a járműbe. Senki sem sérült meg. Azonban az eset alkalmas volt arra, hogy a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában