Tárgyalás

2022.05.18. 18:00

Szőnyeg miatt bántalmazta életveszélyesen haragosát egy férfi Tarnaörsön

Szerdán ismét tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki még 2019-ben támadt haragosára.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Tavaly portálunk is beszámolt arról, hogy életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat egy 44 éves férfi ellen a Heves Megyei Főügyészség.

Az ügyben csütörtökön tartanak tárgyalást. Az Egri Törvényszék által közzétett tárgyalási jegyzéke szerint, a vádlott 2019. augusztus 26-án 8 óra körüli időben egy községben
személygépkocsival közlekedve észlelte az ott gyalogosan haladó sértettet, akire haragudott, mert meggyőződése szerint korábban másodmagával betört a házába, és
egy szőnyeget tulajdonított el tőle. A kereszteződéstől körülbelül 20 méter távolságra a vádlott megállt, kiszállt a gépjárműből, és „van egy kis tartozásom” kijelentés
kíséretében két alkalommal, tenyérrel, nagy erővel arcon ütötte a sértettet. Az ütések hatására a sértett a földre esett, ekkor a vádlott egy esetben rá is lépett a hasára, majd távozott onnan. 

A bántalmazás következtében a sértett rövid időre elvesztette az eszméletét. Mintegy 10 perc múlva a vádlott kerékpárral visszatért az időközben magához térő sértetthez, adott neki egy palack ásványvizet, majd mindketten távoztak a helyszínről.

A bántalmazás következtében sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett azzal, hogy a sérülések közvetett életveszéllyel, egyben maradandó fogyatékossággal is jártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában