Bűnügy

2022.08.26. 10:01

Két kislányt is szexuálisan zaklatott egy férfi Eger környékén

Az enyhe fokban kóros elmeállapotú férfi már nap közben megleste a fürdőszobában a kádban fürdő két kislányt.

HEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Füzesabonyi Járási Ügyészség nyújtott be vádiratot egy enyhe fokban kóros elmeállapotú férfi ellen, aki 2021 kora nyarán egy Eger környéki faluban valósította meg a tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak bűntettét - tájékoztatta portálunkat pénteken dr. Konkoly Thege László címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész.

Mint közölte, a vádlott alkalmi kerti munkát végzett az öt, illetve hat éves sértettek által is lakott háznál. Itt már nap közben megleste a fürdőszobában a kádban fürdő két kislányt, akiket a munkavégzés után az édesanyjuk pillanatnyi távollétében a szobában szexuálisan zaklatott.

A járási ügyészség az öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény miatt folyamatban lévő eljárásban végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a járásbíróságra benyújtott vádiratában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában