Kívánság

2022.08.25. 17:18

Tündéri fotók: a 3 éves Kornél az egri tűzoltókkal szülinapozott

Harmadik születésnapján látogatta meg az egri tűzoltókat Kornél, akinek minden vágya az volt, hogy felülhessen egy igazi tűzoltóautóra.

HEOL

Ajándékot is kapott Kornél

Forrás: Lóczy Bertalan/katasztrófavédelem

– A kisfiú nagy rajongója a szirénázó autóknak, így szülei úgy gondolták tökéletes születésnapi ajándék lenne egy laktanya látogatás az egri tűzoltóságon – kezdi beszámolóját a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Mint írják, nagy örömmel érkezett meg a gépjárművekhez, ahol végre megtekinthette honnan és hogyan indulnak azok a nagy piros autók, amiknek ha a szirénáját otthon meghallja, azonnal fel kell segíteni az ablakba, hogy a szemével végig kísérhesse a vonulásukat. Az sem probléma, ha ez éppen ebéd közben történik, csak úgy, mint a tűzoltók esetében, akik ha ebéd közben kapnak riasztást, szintén evőeszközt eldobva sietnek beavatkozni. Kornél az összes jármű vezetőülését kipróbálta, természetesen sisakban és bevetési ruhában. A látogatás végén az egri kirendeltség egy születésnapi ajándékcsomaggal kívánt sok boldog születésnapot a csöppségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában