Csatt

2022.10.15. 10:09

Hárman sérültek a Verpelétnél fának csapódott autóban + fotók

Egy autó árokba borult, kettő pedig összeütközött pénteken, mert nem adhatta meg az elsőbbséget az egyik sofőr.

Sz. M. L.

Lapunk információi szerint három ember is megsérült abban a balesetben, melynek során október 14-én,  Verpelét környékén árokba hajtott egy férfi autójával. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Egerszalókról Verpelét irányába haladt az a kerecsendi férfi, aki személyautójával 14 óra 40 perckor eddig tisztázatlan okok miatt lehaladt az útról, s árokba borult ahol egy fának ütközött. 

A járműben hárman utaztak, úgy tudjuk feltehetőleg könnyebben sérültek mindannyian. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nem sokkal később, délután három órakor is balesetnél kellett helyszínelnie a rendőröknek. Ekkor egy 41 éves nagyvisnyói nő Terpes felől Pétérvására irányába közlekedett ám feltehetően nem adott elsőbbséget egy másik, kerecsendi férfi által vezetett személyautónak, ez okozhatta az ütközést. 

 

A nagyvisnyói nő autójában egy utas sérült meg, feltehetőleg könnyebben. A baleset körülményeit még vizsgálja az Egri Rendőrkapitányság. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában