Kényszerítés

2022.11.19. 08:42

Kényszerítésért felel a fiú, aki alázta, letérdepeltette fiatalkorú társát Egerben + videó

Az egri Erzsébet udvarban készült videó alapján indult az eljárás.

HEOL

Felenie kell kényszerítésért az Erzsébet-udvarban társát térdepeltető fiatalnak

Forrás: police.hu

Egy országos televíziócsatorna híradásában a napokban megjelent videó alapján az Egri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen - közölte portálunkkal Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a felvételen szereplő személyeket.

A fiatalkorú sértett kihallgatását követően, november 18-án önként megjelent az Egri Rendőrkapitányságon az a 18 éves helyi fiatal, aki a gyanú szerint 2020 szeptemberében az egri Erzsébet udvarban egy fiút megütött, majd letérdepeltette.

A fiatal férfi ellen kényszerítés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett, hiszen a cselekmény a felvételen is egyértelműen látható.

A nyomozó hatóság azt is vizsgálja, hogy a több mint két évvel ezelőtt készült felvétel alapján milyen további jogsértés állapítható meg.

Az eset kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatává, vagy annak szemtanújává válik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon, vagy személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, továbbá a névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában