Baleset

2022.12.20. 06:19

Halálra gázolta egy teherautó a nem sokkal korábban balesetet okozó sofőrt az M3-ason hétfőn éjszaka

Hort közelében történt a tragédia.

HEOL

Teherautó gázolta el a korábbi balesetet okozó sofőrt

Forrás: police.hu

Egy kamion és két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 63-as kilométerénél, Hort térségében, a főváros felé vezető oldalon. A műszaki mentést a hatvani hivatásos tűzoltók végezték. A helyszínre a mentők is kiérkeztek - közölte honlapján a megyei katasztrófavédelem.

Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens megerősítette a hírt és hozzátette, december 19-én 23 óra 50 perc körül egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogos férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A 38 éves férfi a korábban történt közlekedési balesetben érintett jármű vezetője volt. A helyszínelés és a műszaki mentés 5 óra 20 perckor befejeződött, zavartalanul halad a forgalom.

Az Agria Tv információi szerint egy magyar rendszámú Skoda utolérte egy román kisbusz vontatmányát a belső sávban. Az ütközés után a Skoda vezetője kiszállt a kocsiból és a külső sáv felé indult, amikor egy teherautó elgázolta.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában