Körözés

2022.12.14. 12:16

Kétségbeejtő: több hónapja nem találják a köddé vált tarnaörsi kamaszt

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Jászberényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 16 éves gyöngyösi születésű, egyébként Tarnaörsön élő Horvát Renátót, akit utoljára augusztus 15-én Alattyán láttak és azóta sem került elő.

Horvát Renátó
Forrás: police.hu

A fiú 178 centiméter magas, vékony testalkatú, arca ovális, a szeme színe barna, a haja fekete színű, oldalt felnyírt, fejtetőn enyhén göndör fazonú.  

Bejelentés. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható Horvát Renátót felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Nem ő az egyetlen Heves megyei kötődésű tinédzser, akit nagy erőkkel keresnek.

Amint arról korábban beszámoltunk, a füzesabonyi rendőrség egy tizenéves testvérpár után kutat, akik december ötödikén valószínűleg elszöktek otthonról.

A hatvani rendőrség is kamasz lányokat keres, cikkünk megjelenése óta ketten - Tóth Blanka és Báder Patrícia - még mindig ismeretlen helyen tartózkodnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában