Bűntett

2022.12.02. 17:33

Kiengedték a börtönből a volt férjét késsel szurkáló egri tanárnőt, a könyvtárba jár munkát keresni + videó

Évekig tűrte a megaláztatásokat, majd egyszer csak autóba ült és betört volt férje házába egy egri tanárnő. A WC-ben bújt el, amikor az exe hazaérkezett, fogta a konyhakést és rátámadt. Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

HEOL

Megbánt a tettét a férjét megkéselő tanárnő

Forrás: tenyek.hu

Az eset még tavaly ősszel történt. A tenyek.hu információi szerint a kétgyermekes asszony meg akarta ölni korábbi párját. Most már tisztán vissza tudja idézni a történteket.

Állítja, hogy a volt férje nem bánt velük tisztességesen. Nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag sem támogatta a családot.

A nő idegösszeroppanást kapott és akkor tört be korábbi otthonukba, hogy férjére támadjon.

- Rám zárta az ajtót, bezárt a lakásba. Gondolom azért, hogy majd odaérnek a rendőrök. De a nyitott ablakon át, amin bementem, azon átmentem utána és támadtam. Szerencsére a szárítókötélen száradtak ruhák és abból levett egyet és azzal kiütötte a kezemből a kést. Amikor a rendőrök megjöttek én már a földön voltam. Lefegyverzett szerencsére, így nem történt nagyobb baj, csak a karját szúrtam meg – mesélte a történteket, amit megbánt. A miértekre máig keresi a válaszokat.

Szerencséje volt, ha egy picit mellé szúr, akkor volt férje elvérezhetett volna.

A nő nemrég szabadult a börtönből, ahol több mint egy évet ült, de mivel a gyilkossági kísérlet elkövetésekor nem volt beszámítható állapotban, néhány hete kiengedték.

A börtön után új életet szeretne kezdeni, munkát találni és célja, hogy visszakaphassa beteg fiát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában