Összefoglaló

2023.01.02. 13:25

Halálos gáz miatt jelzett az érzékelő Gyöngyöshalászon

Viszonylag zökkentőmentesre sikerült az év utolsó napja a katasztrófavédelemnél.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Szombaton délelőtt Hatvanban a Munka utcában egy villanyoszlopon szigetelt vezeték égett. A város hivatásos tűzoltói védőtávolságot tartva oltották el a tüzet, az áramszolgáltató szakemberei kicserélték a vezetéket.

Délután egy családi házban jelzett a szén-monoxid-érzékelő Gyöngyöshalász Zrínyi Miklós utcájában. A helyi önkéntes és gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, mérőműszereik a gáztűzhely közelében kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét. A gázszolgáltató a veszélyes készüléket kizárta a rendszerből, az érzékelő jelzésének köszönhetően a lakók nem szenvedtek mérgezést.

Egy transzformátor füstölt Turán a Hajnal utcában, délután. A hatvani hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt, hőkamerával megállapították, hogy a berendezés hőmérséklete csökkenni kezdett, lánggal való égés nem volt a helyszínen.

Délután összeütközött két gépkocsi Gyöngyösön, a Kenyérgyár út és a Csillés utca sarkán. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesetnek két könnyű sérültje volt - adta hírül a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában