Tragédia

2023.02.15. 06:19

23 éves férfi volt a kedd esti baleset áldozata Lőrincinél

Befejeződött a halálos közlekedési baleset helyszínelése Lőrinci közelében.

HEOL

23 éves férfit gázoltak halálra Lőrinci közelében

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos közlekedési baleset történt a 21-es számú főút 9-es kilométerszelvényében, Lőrinci közelében, ahol egy személygépkocsi elütött egy férfit, aki éppen egy műszaki hibás autót tolt az úttesten.

A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, továbbá négy személy orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínelést éjjel 2 órakor befejezték, az érintett útszakaszon zavartalanul halad a forgalom - közölte portálunkkal Szabó Boglárka vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

Az Agria Tv értesülései szerint egy műszaki hibás autót toltak a kétsávos út külső sávjában, amikor egy hátulról érkező kocsi ütközött velük. Információk szerint a lerobbant kocsiban 4 ember utazott. Menet közben kifogyott a benzin. Ekkor ketten tolni kezdték a sötétben a kocsit, amikor a körforgalom felől érkezett a másik jármű. Az ütközés előtt az egyik kocsit toló férfi még el tudott ugrani az árokba, másikukat az érkező autó az elől haladónak nyomta. A baleset következtében a tolt kocsi az árokba borult a benne lévő két személlyel, egyikük kiesett a járműből.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában