Versenyeztek

2023.04.08. 18:11

Az árokban ért véget a nagyszombati virtuskodás Feldebrőn + videó

A Verpelét és Feldebrő között versenyző autósok egyike fejtetőre állt.

Sz. Sz. I.

Tűzoltók próbálják a kerekeire fordítani az autót

Forrás: Jakab Ernő/Facebook

Baleset történt szombat délután Verpelét és Feldebrő között, egy autó lesodródott az útról - közölte portáunkkal Hevesi Katalin tűzoltó alezredes, helyettes szóvivő. Hozzátette, a verpeléti önkéntes és az egri hivatásos tűzoltók siettek az esethez, és a műszaki mentés során áramtalanították a járművet.

Két autó versenyzett Feldebrő és Verpelét között, ám az egyikük számára rosszul végződött a virtuskodás, és az árokban végezte. Jakab Ernő János feldebrői polgármester portálunk érdeklődésére elmondta, hogy az egyikükkel, ahogy beért Feldebrőre, a község szélén telepített lassító településkapunál valami történt, még nem tudni, hogy mi. A polgármester képeket és videót is készített, amelyet közösségi oldalára tett fel. 

– Azután a lassítótól mintegy 50 méternyire a vízelvezető árokba csapódott a jármű. Ott egy betonhíd megdobta a kocsit, amely felborulva fejtetőre állt. Az autóban ketten voltak. Egy hölgy ült az anyóülésen, ő kisebb sérüléseket szenvedett, egyelőre így tudni, őt a mentők kórházba szállították. Az autót vezető fiatalember megúszta a balesetet – részletezte Jakab Ernő János.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában