Támadás

2023.04.18. 15:23

Brutálisan megkéselte testvéreit egy férfi Borsodnádasdon + videó

A testvérek nem haragszanak rá, szerintük nem volt beszámítható állapotban.

HEOL

Egyik testvérét nyakon szúrta

Forrás: tenyek.hu

Brutálisan megkéselte testvéreit egy férfi a vármegyénkhez közeli Borsodnádasdon a Tények értesülései szerint. Az eset még 2021 szeptemberében történt. A Tényeknek nyilatkozó testvér elmondta, hogy nem volt se vita, se ellentét, nem tudják, mi történhetett a testvérükkel. Egy nyolc centis pengehosszúságú késsel egyikük nyakát sebezte meg, másikat hason szúrta. Egy 10 centis késsel pedig a harmadik férfit szúrta meg arcán, nyakán, hátán, mellkasán kezén, karján annyira, hogy az elájult. Őt a hason szúrt bátyja mentette meg, és ő ment segítséget kérni.

A Tények információi szerint a késelő azzal védekezett, hogy az egyik testvére támadt rá, ő csak ezután vette elő a kést. Szerinte az egyik testvére egy korábbi sérelemre hivatkozva akart verekedni vele. A késelő nem akart verekedésbe keveredni, mire, elmondása szerint, a testvére egy székkel hátba vágta.

A különös visszaeső vádlottal szemben az ügyészség most emelt vádat életveszélyt okozó testi sértés miatt - adta hírük a Tények, majd hozzátették, az áldozatok szerint késelő testvérük alkohol és kábítószer hatása alatt lehetett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában