Látta valaki?

2023.04.27. 08:10

Szemtanúk jelentkezését várja az egri zebrán elgázolt férfi

Februárban történt az eset Egerben a Malom utcánál. Az ügy előre lépése érdekében szemtanúkra lenne szükség.

F. V. E.

Baranyi Bence kérte portálunk segítség, a balesetének szemtanúi felkutatásában. 

– Február 17-én 11 óra 20 perc körül Egerben, a Malom utcánál történt a baleset, ott, ahol a patak híd melletti kerékpárút vezet egy zebrához. Egy autóbusz ütött el a gyalogos átkelőhelyen, s elsőre nem is éreztem, hogy baj történt volna. A sofőr megkérdezte, jól vagyok-e, és mivel úgy éreztem, hogy igen, így tovább indultam. Pár perccel később éreztem, hogy zsibbad a vállam, s a kórházban megállapították, hogy eltört a kulcscsontom. Azt mondták, azért is nem éreztem rögtön fájdalmat, mert az ilyen töréseket hátizsák-kötéssel szokták rögzíteni, és az én esetemben a táskám feszesen tartotta az érintett területet, így beletelt néhány percbe, amíg jelentkeztek a panaszok – ismertette Baranyi Bence.

Az esetből rendőrségi ügy lett, és mivel a közelben nincs térfigyelő kamera, így szükség lenne szemtanúkra, hogy előrelépés történhessen ezzel kapcsolatban, jegyezte meg Baranyi Bence, aki kéri, ha valaki látta az esetet, akár aki arra járt, vagy autóban ült vagy a környéken lakik, az jelentkezzen. 

Portálunk megkereste a rendőrséget az eset megerősítésével kapcsolatban. Elmondták, szabálysértési eljárás van folyamatban az Egri Rendőrkapitányságon az ügy miatt. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában