Munkában a tűzoltók

2023.05.16. 20:35

Autó motor- és utastere is lángolt hétfőn Andornaktályán

Hétfőn hat segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába.

HEOL

A vármegyei katasztrófavédelem honlapján olvasható tájékoztatás szerint az egy tűzesetet és három műszaki mentést összesen három hivatásos és egy önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett egy téves és egy szándékosan megtévesztő jelzés is érkezett az ügyeletre.

Mint írták, hajnalban a szomolyai önkéntes tűzoltók útra dőlt fát távolítottak el motoros láncfűrész segítségével Noszvaj és Szomolya között.

Személykocsi és teherautó ütközött össze reggel Egerben, a II. Rákóczi Ferenc úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót, majd biztosították a helyszínt. A tehergépkocsi kerékcserét követően tovább tudott haladni, a személyautót autómentő szállította el a helyszínről, a balesetnek nem volt sérültje.

Személyautó motor- és utastere égett délután Andornaktálya II. Rákóczi Ferenc útján. Az egri hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet, az eset során senki nem sérült meg.

Este a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók a mentőknek segítettek egy ingatlanba bejutni. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában